Gezellige kerstmarkt; kom vanmiddag op tijd!

22 december 2019

Vandaag, zondag 22 december, staat voor FC Groningen de altijd beladen ‘clash’ met FC Emmen op de rol. De Noordelijke twist in het Hitachi Capital Mobility Stadion wordt om 14.30 uur afgetrapt. De ticketverkoop loopt online tot de kick-off van de wedstrijd. Het stadion en de kassa's openen om 13.00 uur. Op het voorplein is de kerstmarkt geopend vanaf 12.00 uur.

Voorafgaand aan de wedstrijd is het voorplein van het stadion het bezoeken waard. Vanaf 12.00 uur is het plein ingericht in kerstsfeer en kan iedereen alvast in de stemming komen onder het genot van een hapje en een drankje. Een mooie Kerst begint bij FC Groningen!

Ook in het stadion is alles opgevrolijkt met een kerst-touch. FC Groningen Horeca heeft een speciale kerstaanbieding bij alle horecapunten op de publiekstribunes. Een kop warme chocolademelk of koffie/thee is samen met een mini-kerststol slechts €2,75.

Kerstpakket
Het duel staat tevens in het teken van In Memoriam, het herdenken van de overleden FC-supporters in het afgelopen jaar. Ter ere van hen zal de wedstrijd beginnen met een minuut applaus en worden namen en foto’s getoond op de LED-boarding en de videowalls. Daarnaast zullen enkele tientallen mensen worden uitgenodigd, die worden beloond met een kerstpakket dat wordt aangeboden door Jumbo Foodmarket. Eerder werden er al supporters verrast met een dergelijk pakket doordat spelers van de Trots van het Noorden bij hen aan huis kwamen met de spelersbus. Op Eerste Kerstdag is een kerstspecial over deze bijzondere actie te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen.

Buslijn 28
Met ingang van medio december is er in Groningen en Drenthe een nieuwe dienstregeling in het openbaar vervoer van kracht geworden bij Qbuzz. Daarmee is het gratis vervoer op basis van een toegangskaart voor de thuiswedstrijden van FC Groningen ten einde gekomen. Wel is buslijn 28 in stand gehouden, al geldt er bij deze FC Groningen-bus nu dus het reguliere vervoerstarief. De route van buslijn 28 is: Hoofdstation (perron C), Zuiderdiep, Grote Markt, UMCG Noord, UMCG Hoofdingang, Boumaboulevard, Station Europark. Na afloop van de wedstrijd geldt uiteraard de omgekeerde route.

40Aanbieding-koffie kerststol-01

Laatste nieuws