Gezellige en informatieve avond bij Rollyside

5 november 2019 / vandaag

De Rollyside hield maandagavond haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Voorafgaand aan de vergadering was er een traditioneel stamppotbuffet, waar naast de leden van de vereniging en clubvertegenwoordigers van FC Groningen ook een groot deel van de eerste selectie bij aanwezig was. Een gezellige en informatieve avond waarbij de leden van de Rollyside veel te weten kwamen over de spelers van de Trots van het Noorden.

photo5911280175612539238

Bijna alle leden van de Rollyside waren maandagavond afgereisd naar het gebouw van zorgverzekeraar Menzis, waar de bijeenkomst werd gehouden. Het leverde een goed gevulde zaal op waar alle aanwezigen genoten van een heerlijk stamppotbuffet inclusief appelgebak toe. Ook afvaardigingen van de andere officiële supportersgeledingen, de Supportersvereniging FC Groningen en Ultras Cruoninga, waren present tijdens de bijeenkomst voorafgaand aan de ALV van de Rollyside.
 
Uitstekend voorbereid
Wouter Gudde was één van de sprekers tijdens de avond. Gudde stelde zich als nieuwe algemeen directeur van de club netjes voor aan de aanwezigen en vertelde daarna over de plannen van de club. Ook liet Gudde veel ruimte open voor het stellen van vragen. Rollyside-lid Yannick maakte gretig gebruik van die mogelijkheid en kwam uitstekend voorbereid voor de dag met diverse vragen aan de algemeen directeur.
 
Aansluitend werden alle aanwezige spelers naar voren geroepen. Voor iedere speler kwamen er vragen uit de zaal, die rustig en uitgebreid werden beantwoord. Zo werden alle FC’ers gevraagd naar hun favoriete club waarbij opviel dat het antwoord Liverpool vaak viel en met veel gejuich werd ontvangen.
 
Koesteren
De spelers verspreidden zich na het beantwoorden van de vragen weer over de gehele zaal en luisterden aandachtig naar de verhalen van de leden van de Rollyside. Aanvaller Kaj Sierhuis benadrukte het belang van de vereniging voor minder validen. “Wij vinden dat er voor ieder mens een plek moet zijn op de tribune in het stadion. Dat is heel belangrijk en daarom moeten we de Rollyside koesteren.” 

IMG_9531
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws