string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Gewijzigde manier van instroom bij Ingang 1 van Euroborg.

Vrijdag 02 mei 2014 om 14:41

Vanaf zaterdagavond 3 mei wordt bij Ingang 1 van Euroborg een gewijzigde wijze van instroom van supporters aangehouden. Seizoenkaarthouders en kopers van losse tickets worden bij de ingang van elkaar gescheiden.

Om onze supporters nog klantvriendelijker en sneller te laten instromen in het stadion, heeft FC Groningen de aanduiding boven Ingang 1 aangepast. Daar zijn nu vijf van de acht deuren aan de linkerkant bestemd voor seizoenkaarthouders en de overige drie aan de rechterkant voor losse tickets.
Deze scheiding bij de instroom hangt samen met de invoering van losse kaarten in de vorm e-tickets in het seizoen 2014/2015. Ook bij de play-offs op woensdagavond zal de nieuwe wijze van instroom worden gehanteerd.
Kidsplein/horecaplein
Voor aanvang van FC Groningen – Heracles Almelo zal er vanaf 17.15 uur weer een Kidsplein geopend zijn voor de jeugd. Het Kidsplein wordt ingericht bij de Kolenmuur. Zaterdag zal ook het horecaplein vanaf 17.15 uur geopend zijn, net als het FC Café tussen de hoofdingang en de Wolff-bioscoop. Ook het stadion en de kassa’s openen om 17.15 uur. De wedstrijd FC Groningen-Heracles Almelo begint vervolgens om 18.45 uur.
Gepast
Voor aanvang van het duel zal een minuut stilte in acht worden genomen voor de eerder deze week overleden A-junior Reinier de Groene. Ook zal FC Groningen met rouwbanden om de linkerarm spelen. De teamgenoten van Reinier zullen ’s ochtend aanwezig zijn bij de uitvaart. Alle andere teams zijn zaterdag tijdig terug van hun competitieverplichtingen om in Euroborg aanwezig te zijn bij de wedstrijd.

Achterzijde
Komende zaterdagavond speelt FC Groningen in een shirt met op de achterzijde MTH Accountants & Adviseurs. Deze sponsor van de club bracht eerder deze maand het hoogste bod uit op deze kavel tijdens het jaarlijkse gala voor Make-A-Wish Nederland. Shirtsponsor Energy Valley Topclub heeft de rugzijde van het shirt voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo eenmalig ter beschikking gesteld, waardoor MTH Accountants & Adviseurs nu op de nieuwe shirts zichtbaar is.
Afscheid
Na afloop van het duel zal er worden stilgestaan bij het afscheid van clubarts Frank Baarveld, die na elf jaar uit deze functie zal terugtreden. Ook is er na de wedstrijd aandacht voor Richairo Zivkovic, die komende zomer naar Ajax vertrekt. Andraz Kirm, afgelopen week vader geworden van twee meisjes, verblijft momenteel in Slovenië. Hij neemt woensdagavond na de play-offwedstrijd officieel afscheid.

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard