string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Gevraagd: Gastoudergezinnen in Stad.

Maandag 04 april 2016 om 15:36

De opleiding van FC Groningen is op zoek naar gastoudergezinnen voor het komende voetbalseizoen. De club is specifiek op zoek naar gastouders in de stad Groningen.

De jeugdopleiding van FC Groningen is een met name regionaal getinte opleiding. Dat betekent dat de jeugdspelers voor meer dan 90% uit de regio komen. Binnen de opleiding vinden we het namelijk van belang dat sport, studie en sociaal maatschappelijke omgeving op elkaar zijn afgestemd.
Incidenteel stromen spelers van buiten de regio in. Dit zijn spelers die op meer dan een uur reisafstand van Groningen wonen. Spelers die een team versterken, in een specifieke positie uitblinken en waarbij potentie voor de toekomst wordt herkend. Voor deze categorie jeugdspelers, in de leeftijd van 16 tot 19 jaar, is de opleiding op zoek naar gastouders in de stad Groningen of de directe omgeving.
Een gastgezin staat garant voor kost en inwoning en draagt bij in de ontwikkeling van de jeugdspeler. De jeugdspeler speelt in de bovenbouw (onder-19 of onder-17) van de opleiding en kent een programma waarin voetbal en studie op elkaar zijn afgestemd. In het verleden hebben diverse spelers (onder anderen Hilal Ben Moussa, Alim Öztürk, Danny Holla) het opleidingstraject op deze wijze goed kunnen doorlopen.
Bent u geïnteresseerd, kent u iemand in uw omgeving of wilt u nader informatie, dan vragen wij u contact te leggen met Edwin Bolt onder telefoonnummer 050-5274703 of via e-mail edwinbolt@fcgroningen.nl. Indien u schriftelijk wilt reageren kan dat via Postbus 1399, 9701 BJ Groningen t.a.v. Opleiding FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard