string(9) "claudebot"

Gesprek met Huistra FC Groningen TV.

Vrijdag 23 december 2011 om 15:43

In de laatste reguliere uitzending van 2011 van FC Groningen TV is vanavond het tweede deel van de Survivalrun van FC Groningen/Cambuur A1 te zien. In deel 1 moest de selectie van trainer Paul Raveneau al flink afzien. Vanavond worden de hindernissen alleen nog maar zwaarder en is het de vraag of iedereen in de bossen van Veenhuizen de finish haalt.

Afgelopen woensdag rukte de media massaal uit naar Euroborg voor een speciale persconferentie met Arjen Robben. Zou hij worden gepresenteerd als nieuwe aanwinst? Robben kreeg uit handen van directeur Hans Nijland in elk geval wel een shirt van FC Groningen met nummer elf uitgereikt.
FCG TV ging onlangs met trainer Pieter Huistra naar Appèlbergen, vlakbij Glimmen. Daar spraken verslaggever Emiel Venema en Huistra al wandelend over de natuur, voetbal en kerst.
Let op: vrijdag 30 december wordt een special van FC Groningen TV uitgezonden op Eredivisie Live. In 50 minuten wordt teruggekeken op het seizoen 1990-1991, het beste seizoen uit de geschiedenis van de FC.
FC Groningen TV is vanavond om 18.00 uur te zien op Eredivisie Live 1. De herhaling op EL 1 is om 23.35 uur. Herhalingen zijn ook te zien op EL 2 om 19.00 uur, 21.00 en 23.00 uur. Morgen wordt FCG TV herhaald op Eredivisie Live 1 om 15.55 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn ook terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus