string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Gespreide betaling mogelijk bij aanschaf seizoenkaart’.

Dinsdag 18 september 2012 om 13:02

In de 397ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de verloren thuiswedstrijd tegen Vitesse, kijkt hij vooruit naar de handtekeningenmiddag van FC Groningen Junior Club en gaat hij in op de mogelijkheid de aanschaf van een seizoenkaart gespreid te betalen.

In de 397ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de verloren thuiswedstrijd tegen Vitesse, kijkt hij vooruit naar de handtekeningenmiddag van FC Groningen Junior Club en gaat hij in op de mogelijkheid de aanschaf van een seizoenkaart gespreid te betalen.
“De 0-3 thuisnederlaag tegen Vitesse was afgelopen zondag een enorme domper. Zeker de eerste helft hebben we heel aardig gespeeld en daarbij een aantal goede kansen weten te creëren. In de tweede helft verwacht je tegen tien man, dat winst tot de mogelijkheden behoort. Helaas hebben we na rust de lijn van de eerst helft niet weten door te trekken en heeft Vitesse ons na de 0-1 in de slotfase op de counter hard afgestraft.”
Herpakken
“We moeten ons deze week zien te herpakken, zodat we er zaterdagavond in Zwolle tegen PEC weer klaar voor zijn een goed resultaat neer te zetten. Het mag duidelijk zijn dat we niet het aantal punten hebben waarop we vooraf hadden gehoopt, maar aan de andere kant zijn we met een nieuwe ploeg nog maar net bezig aan de nieuwe competitie en zijn er nog 29 wedstrijden te gaan om ons uiteindelijke doel, een plaats in het linkerrijtje, te bereiken.”
“We kunnen daarbij de steun van onze trouwe supporters goed gebruiken, zeker in de eigen Euroborg. Een vol stadion helpt ons daarbij. Mede daarom hebben wij voor supporters, die nu alsnog besluiten een seizoenkaart aan te schaffen, een interessante optie.”
Verlaagd
“De prijs van de seizoenkaarten is ten opzichte van de start van het seizoen met 30 euro verlaagd. Dit komt omdat er inmiddels drie thuiswedstrijden in de Eredivisie zijn gespeeld. Tot aan de winterstop zal er na elke thuiswedstrijd 10 euro van de prijs van een seizoenkaart afgaan. Voor thuiswedstrijden zijn ook nog voldoende losse kaarten op de diverse tribunes beschikbaar.”
“Aan de andere kant hebben wij er begrip voor dat er in deze tijd financiële keuzes moeten worden gemaakt door mensen. Tegelijkertijd weten wij dat veel supporters FC Groningen nog altijd nadrukkelijk volgen en dat deze supporters ook nog altijd graag naar Euroborg willen komen. Daarom hebben we gekeken naar de mogelijkheden van gespreide betaling.”
Vier termijnen
“Het is vanaf nu dan ook mogelijk de seizoenkaart in vier termijnen te voldoen. De eerste betaling vindt daarbij plaats bij het afhalen van de seizoenkaart. De drie daarop volgende termijnen worden via een automatische incasso geïncasseerd op 30 november 2012, 31 januari 2013 en 29 maart 2013. Voor de uitgestelde betaling rekenen wij een toeslag van 1,50 euro per termijn. We overwegen de mogelijkheid van gespreide betaling ook voor volgend seizoen aan te bieden.”
Handtekeningenmiddag
“Morgenmiddag (woensdag – red.) vindt de jaarlijkse handtekeningenmiddag van de FC Groningen Junior Club plaats. Vanaf 13.15 uur zijn spelers en staf in het spelershome beschikbaar voor leden van de fanclub voor onze jongste supporters. Uiteraard kan ook onze clubmascotte Groby deze middag niet ontbreken. Om deel te nemen aan de handtekeningenmiddag dienen leden zich op te geven via de website van de Junior Club. De link hiervoor is te vinden onderaan deze nieuwsbrief.”

“Donderdagavond zal ondergetekende een lezing verzorgen bij S.V. Lycurgus, in het kader van het 60-jarig bestaan van deze amateurclub. Vrijdag zal ik samen met salesmanager Geert Kuiper deelnemen aan het Havendiner 2012, georganiseerd door onze zeer gewaardeerde sponsorrelatie Groningen Seaports.”
Roundtable 45 Autorally
“Zaterdagmorgen verricht ik in Hoogezand-Sappemeer het startschot van de derde Roundtable 45 Autorally, voor het goede doel. Aan dertig kinderen, verbonden aan de stichting Elker, wordt de mogelijkheid geboden mee te rijden in markante voertuigen; van snelle Porches en Cobra’s tot klassieke autobussen en limousines. Stichting Elker is dé specialist in jeugd- en opvoedhulp in de hele provincie Groningen en ondersteunt kinderen en gezinnen, die verstoringen of beperkingen ervaren bij het opgroeien en opvoeden en dan vooral bij ontwikkelings-, opvoedings- en gedragsproblemen.”
“Zaterdagmiddag ga ik – voorafgaande aan onze wedstrijd in Zwolle – samen met Dig Istha van hoofdsponsor Essent naar Spakenburg om daar de beladen en zeer sfeervolle dorpsderby tussen Spakenburg en IJsselmeervogels bij te wonen.”
Spelersobligatiefonds
“Maandagavond is er opnieuw een bijeenkomst voor de investeerders in ons spelersobligatiefonds. Bij deze gelegenheid zullen wij de deelnemers onder meer bijpraten over de laatste ontwikkelingen bij de club en zullen wij de rendementscijfers van het fonds presenteren. Deze bijeenkomst houden we na ieder transferwindow.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’