string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Geslaagde Voetbal Techniek Training!

Vrijdag 02 maart 2012 om 15:42

Op woensdagmiddag 29 februari reisden bijna honderd kinderen af naar de topsporthal in het Alfa College (bij kardinge) voor de Voetbal Techniek Training. Hier werd de training verzorgd door Voetbalcentre Meerstad onder leiding van René Wollerich.

Om 12.45 ging de eerste groep van start, deze groep bestond uit ongeveer 50 kinderen. De groep werd opgesplitst in 4 groepen, op basis van leeftijd. Elke groep had zijn eigen trainer, maar deden wel allemaal dezelfde oefeningen. Eerst werd de kinderen een aantal moeilijke technieken geleerd die ze later goed konden toepassen tijdens de wedstrijdjes die ze gingen spelen. Aan de vermoeide hoofden was te zien dat het een intensieve training was, maar de reacties van de kinderen waren erg positief.
De eerste groep was nog niet vertrokken of de volgende groep kon alweer beginnen aan de training. Deze training werd op dezelfde manier verzorgd als de eerste training. Iedereen weer netjes in voetbaltenue, er zaten zelfs al kleine keepertjes tussen die hun talenten al goed lieten zien tijdens de wedstrijdjes.
Ook deze kinderen waren best moe na de training, maar dat weerhield ze niet om ’s avonds op te blijven om de wedstrijd Engeland – Nederland te kijken werd ons verteld
Bij vertrek kregen alle kinderen die deel hadden genomen aan de training een leuk tasje met inhoud mee naar huis.
De kinderen hebben een erg leuke middag gehad, waren erg enthousiast en hebben veel geleerd, kortom had was een zeer geslaagde middag!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’