Gelijkspel in Nijmegen.

Maandag 26 oktober 2015 om 12:16

Afgelopen zondag speelde FC Groningen tegen N.E.C. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de negende minuut was het Albert Rusnak die wist te scoren. In de tweede helft kwam NEC op gelijke hoogte. FC Groningen staat na tien wedstrijden op 14 punten, goed voor de achtste plaats.

De wedstrijd die in Nijmegen werd gespeeld begon goed voor FC Groningen. Binnen negen minuten zorgde Albert Rusnak voor de 0-1. Na ruim een half uur spelen raakte Mimoun Mahi geblesseerd, Bryan Linssen viel voor hem in.
Direct na rust kreeg Hans Hateboer de bal ongelukkig tegen zijn hand in het strafschopgebied, waardoor N.E.C. een strafschop kreeg. Sergio Padt dook in de goede hoek, maar kon niet voorkomen dat de bal achter de lijnen terecht kwam: 1-1. De rest van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.
Woensdag 28 oktober speelt FC Groningen in en tegen Utrecht in de strijd om de KNVB-beker. De wedstrijd begint om 20.45 uur.
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen N.E.C. liepen er 11 Junior Club leden met een speler het veld op: Pascal Boshart, Ji Li Sem Barning, Rik van Eenennaam, Ties de Groot, Karolina Holen, Roan Oostenbrink, Christian Braam, Gijs Roosendaal, Sem Leegte, Rick Medema en Tessa Leegte.