string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Geen wijziging in basisopstelling.

Woensdag 15 mei 2013 om 15:06

FC Groningen zal donderdagavond in dezelfde basisformatie aantreden als afgelopen zondag tegen Ajax. Op de bank maakt middenvelder Oluwafemi Ajilore plaats voor aanvaller Filip Kostic.

Bij FC Groningen ontbreekt nog altijd de geblesseerde Nick Bakker. Hij kampt met een ernstige knieblessure. Doelman Luciano da Silva ontbreekt bij de selectie wegens privé-omstandigheden.
Kaartverkoop
Prijs van losse kaarten is 15 euro per stuk. Via de reguliere verkoopkanalen (deze website, de Fanshop en TicketBox) zijn tot aanvang van de wedstrijd maximaal twee tickets verkrijgbaar per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen.
Woensdag 15 mei kunnen supporters tot 18.00 uur terecht in de Fanshop voor de verkoop van losse kaarten. Met een geldig legitimatiebewijs uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland kunnen maximaal twee kaarten worden aangeschaft.
Op donderdag 16 mei van 10.00 uur tot 18.45 uur zijn op basis van geldige legitimatie (Groningen, Drenthe, Friesland) eveneens maximaal twee kaarten per persoon te koop voor de wedstrijd FC Groningen – FC Twente. Prijs is eveneens 15 euro per stuk.
Afhalen kaarten
Reeds bestelde en betaalde kaarten via internet kunnen op de wedstrijddag worden afgehaald bij de balies bij Ingang 2 van Euroborg. De verkoop van kaarten verloopt via aparte kassa’s op de buitenomloop tussen Ingang 2 en Ingang 3. Per tribune is er één kassa voor de verkoop.

Gerelateerd nieuws.

2 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard