Geen punten mee uit Leeuwarden.

Maandag 15 september 2014 om 16:53

FC Groningen heeft afgelopen zondag in Leeuwaren met 3-0 verloren van SC Cambuur.

In de eerste helft kwamen beide ploegen niet tot scoren, maar na de rust nam Cambuur de leiding door een goal van Rusnak. Hierna maakte Ogbeche er 2-0 van en uiteindelijk bepaalde van de Streek de uitslag: 3-0. Rasmus Lindgren haalde het einde van de wedstrijd niet en moest er na 62 minuten met 2 gele kaarten af. Ook Hiariej, Kieftenbeld en Antonia kregen een gele kaart van de scheidsrechter.
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen er 11 Junior Club leden met een speler: Stefan Musch, Quinten Kruizenga, Tjark Tijdens, Tom Dijkstra, Ben Schaaphok, Bas Brouwer, Hugo van Noort, Gertjan de Boer, Daan Berghuis, David Christiaans en Juan Kemker.

Er zijn foto’s gemaakt van de line-up activiteit. Deze zijn te bekijken en te bestellen via www.oypo.nl/juniorclubfoto.