string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Geen beperkingen voor toegangskaarten De Graafschap.

Dinsdag 17 augustus 2010 om 14:38

In de 294ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de uitwedstrijd tegen AZ en kijkt hij vooruit naar het thuisduel met De Graafschap. Voor deze competitiewedstrijd kan iedere voetballiefhebber een toegangskaart kopen, zonder restricties.

“Na het 1-1 gelijkspel tegen AZ, afgelopen zaterdagavond in Alkmaar, zijn we na twee competitiewedstrijden nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. Dat is een prima resultaat bij de start van het nieuwe seizoen als je in ogenschouw neemt dat Ajax en AZ niet de minste tegenstanders in de competitie zijn. Komende zaterdagavond wacht De Graafschap in Euroborg en met een vol stadion én de sfeer zoals tegen Ajax moet het mogelijk zijn ook in dit duel een goede uitslag neer te zetten.”
Geen net
“Het stadion is nog niet uitverkocht en dit betekent dat er voor iedere voetballiefhebber nog de mogelijkheid bestaat deze tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen te bezoeken, want er geldt geen enkele beperking voor het kopen van een toegangskaart. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar op de Zuidtribune, maar de meeste ruimte is er nog in de vakken OO en PP. Dit betreft het zogenaamde flexibele gastenvak, maar in tegenstelling tot vorig seizoen zal er bij wedstrijden waarbij FC Groningen-fans zullen plaatsnemen in dit vak geen net hangen. Dit maakt het zicht en het comfort in de vakken aanzienlijk beter. Klik hier om kaarten te bestellen.”
Voetbal International
“De hoopvolle competitiestart heeft ook de interesse van Voetbal International gewekt. Morgen (woensdag – red.) zal in de nieuwste uitgave van het belangrijkste en grootste voetbalblad van Nederland een uitgebreid verhaal te lezen zijn met ondergetekende. Het interview – opgetekend door de goed ingevoerde verslaggever David de Vries – gaat onder meer over de situatie bij FC Groningen, de algemene staat van het betaalde voetbal in Nederland, de maatregelen die we bij de club hebben getroffen om de crisis te bestrijden en de plannen die we hebben voor de toekomst.”
Rentree
“Vanavond (dinsdag – red.) zal Petter Andersson zijn rentree maken op de velden. Nadat hij al sinds de voorbereiding weer deel uit maakt van de eerste selectie en zijn trainingsarbeid de laatste weken heeft opgevoerd, wacht de Zweed vanavond een spannend moment. Voor het eerst sinds zijn tweede kruisbandblessure van 28 september 2009 zal Andersson weer in actie komen in wedstrijdverband. Dit gebeurt in het oefenduel van Jong FC Groningen met WKE. De wedstrijd in Emmen begint om 19.00 uur. We hopen voor Petter dat hij na anderhalf jaar blessureleed gevrijwaard zal blijven van nieuwe tegenslag en dat hij kan toewerken naar een rentree in het eerste elftal.”
Radiospot
“Gisterochtend (maandag – red.) was voor het eerst landelijk een radiospot te horen van onze nieuwe rugsponsor DAS, waarin FC Groningen centraal staat. De opzet van de landelijke reclamecampagne van DAS is altijd dezelfde: een terugkerend gesprekje van een manager, genaamd Hans, met zijn secretaresse Suus en vervolgens hoor je hoe DAS hen zou kunnen helpen. In de radiospot van FC Groningen meldt DAS dat het bedrijf dit seizoen de rugsponsor is van de club tijdens uitwedstrijden en wensen zij FC Groningen veel succes. Onderaan deze nieuwsbrief is een link te vinden voor het beluisteren van de radiospot van DAS.”
Jeugdafdeling
“Vrijdagavond is in het Fluks Hoes – het vrijwilligershome in Euroborg – de seizoensopening voor alle vrijwilligers, die werkzaam zijn bij onze jeugdafdeling op Corpus den Hoorn. Zaterdag neemt FC Groningen C3 deel aan het befaamde Onder-14 Toernooi in Norg, waar gestreden zal worden om de Piet Fransen-bokaal.”
FC Groningen Junior Club
“Vanaf dit seizoen krijgen de leden van de FC Groningen Junior Club vaker hun favoriete clubblad in de bus. Het clubblad Coooool! komt namelijk niet vier, maar vijf keer per seizoen uit. Doordat de verschijningsdatum voor elke vakantie is, staat de Coooool! in het teken van de aanstaande acties en activiteiten. Daarnaast staat het clubblad vol met interviews met spelers en nieuwtjes over FC Groningen en de Junior Club.”
“De Coooool! zal ook de komende twee jaar worden uitgegeven door FC Groningen Media. De eerste Coooool! van dit seizoen verschijnt voor de herfstvakantie op 19 oktober. Leden van de Junior Club kunnen zelf met een bijdrage in het clubblad verschijnen door verslag te doen van activiteiten, de Fantour of door een foto te maken van hun FC Groningen-kamer. Het aanleveren van kopij kan via juniorclub@fcgroningen.nl”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard