string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Geef je nu op voor de fantour!

Dinsdag 13 juli 2010 om 09:24

Het competitieschema is bekend. Dat betekent dat de Junior Club een aantal uitwedstrijden heeft uitgekozen om te bezoeken met de bus. Wil jij ook mee? Geef je dan nu op voor de fantour!

Misschien ben je al wel eens met ons meegeweest, of kon je de vorige keren niet mee. Dan is het nu tijd om je op te geven! Samen met je vader / moeder of een andere volwassene kom je naar het stadion van FC Groningen. Daar staan de bussen al klaar om te vertrekken. De Junior Club reist meestal met twee speciale Junior Clubbussen mee, je zit dus niet bij de supporters van de gewone fantour in de bus.
De fantour wordt begeleidt door mensen van de Junior Club. Deze begeleiders zijn al heel vaak meegeweest met de fantour en kunnen dus al je vragen beantwoorden. Onderweg delen ze iets lekkers uit om te eten en te drinken en wordt er een film gedraaid. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zie je het stadion waar de reis naar toe gaat al liggen!
Je neemt samen met de andere fantourgangers plaats in het uitvak. Dit is een vak speciaal voor de FC Groningen supporters. De hele wedstrijd wordt er gezongen en natuurlijk moedigd iedereen de FC heel hard aan. Hopelijk gaan de drie punten mee terug naar Groningen!
Na de wedstrijd brengt de bus je weer terug naar Groningen. Wat een avontuur! Heb je ook heel veel zin om mee te gaan met de fantour? Geef je dan nu snel op. Kaarten kosten € 25,00 per stuk en je besteld standaard 2 kaarten zodat je vader / moeder of een andere volwassene ook mee kan. Klik hier voor een overzicht van de fantours en om je op te geven.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’