Gazarjan debuteert met goal in Oranje onder-15.

Woensdag 19 november 2008 om 15:51

Aanvoerder Tigran Gazarjan van FC Groningen C1 heeft dinsdag in Tegelen zijn debuut gemaakt in Oranje onder-15. Dat team speelde een oefenduel tegen Borussia Mönchengladbach onder-15. Middenvelder Gazarjan scoorde één keer.

Het Nederlands team kwam in de eerste 35 minuten op een 2-0 achterstand tegen de Duitsers, maar knokte zich terug naar een 3-2 voorsprong. In de slotfase kwam Gladbach alsnog langszij: 3-3.

Tigran Gazarjan speelde in de eerste helft als linkermiddenvelder en kwam na de pauze centraal op het middenveld te staan. De 3-2 kwam vijf minuten voor tijd na een prachtige slalom door de Duitse defensie op zijn naam.

Op dinsdag 9 en donderdag 11 december speelt de ploeg een dubbele interland in en tegen Slowakije. Op dinsdag 21 en donderdag 23 april 2009 speelt Oranje onder-15 opnieuw interlands.