string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Garcia, Ivens, Enevoldsen en Van Loo in FCG TV.

Woensdag 13 april 2011 om 10:48

Gonzalo Garcia, Jonas Ivens, Thomas Enevoldsen en Brian van Loo zijn deze week te zien in de aflevering van FC Groningen TV, waarin onder meer wordt teruggeblikt op het duel met Ajax van afgelopen zondag.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Wandeling
Gonzalo Garcia maakte onlangs op uitnodiging van het Centrum Beeldende Kunst Groningen een wandeling langs kunst en architectuur in de stad Groningen. De FC Groningen-supporters Manouk Balk en Sharon de Vries gingen mee. Hun bevindingen zijn te zien in de uitzending van deze week.
Terugblik
FC Groningen verloor afgelopen zondag van Ajax, maar kon terugkijken op een verdienstelijke tweede helft van de wedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst. Verdediger Jonas Ivens en rechtsbuiten Thomas Enevoldsen geven hun visie op het duel.
Daarnaast is er speciale aandacht voor doelman Brian van Loo. Hij verving de afgelopen drie wedstrijden de geschorste Luciano da Silva, die op zijn beurt afgelopen maandag in de Beloften zijn rentree maakte.
Te zien
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.50 uur, donderdagmorgen om 8.10 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.25 uur.
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’