string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Garcia en Svejdik openen kunstgrasveld.

Vrijdag 25 september 2009 om 14:47

Op dinsdag 29 september spelen de eerste elftallen van HZVV en v.v. Hoogeveen beide een helft tegen RVO FC Groningen A1 op het nieuwste kunstgrasveld. Aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur. De entree voor deze wedstrijd is gratis.

De wedstrijd wordt gespeeld ter gelegenheid van de oplevering van de nieuwe kunstgrasvelden op de zogenaamde voetbaldriehoek. De aftrap van de wedstrijd zal worden verricht door twee spelers van FC Groningen, Gonzalo Garcia en Ondrej Svejdik.  Vervolgens zullen zij onder meer nog beschikbaar zijn voor het uitdelen van handtekeningen aan de jeugdige supporters van HZVV en v.v. Hoogeveen.

HZVV speelt vanaf 19.00 uur de eerste en v.v. Hoogeveen speelt vanaf 20.00 de tweede helft tegen de A1 van FC Groningen. Binnen afzienbare tijd zullen alle financiële elementen van het Bentinckparkplan voor deze beide clubs ook duidelijk moeten worden, zodat er begonnen kan worden met de bouw van de accommodaties. Inmiddels heeft de gemeente vooruitlopend hierop de prachtige kunstgrasvelden opgeleverd en kan met deze combinatie match een eerste officieuze wedstrijd op deze moderne ondergrond gespeeld worden.

Voor sponsors en genodigden van HZVV wordt vervolgens een sponsoravond gehouden met als gast de algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland. Hij zal in gaan op het thema ‘FC Groningen in crisistijd’. De organisatie van deze avond is in handen van de Sponsorcommissie en de Businessclub HZVV.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’