string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ga mee naar het theater!

Donderdag 09 september 2010 om 11:21

Dirk Scheele, bekend van Nickelodeon en Z@pp, komt met zijn theatershow naar Zuidlaren! De show, speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar, swingt de pan uit met leuke liedjes en gekke dansjes. De band van Dirk is Rock'n'Rol: Popmuziek voor peuters en kleuters.

Na een succesvolle theatervoorstelling dit voorjaar, brengt Kunst&Klein Kindertheater op 26 september haar tweede voorstelling in Theater De Kimme in Zuidlaren. Na Faruk Dikici en zijn ‘Superboek’ – waar een volle zaal van genoot – is het nu de beurt aan Dirk Scheele. In de Liedjesbox geeft Dirk samen met zijn band een echt popconcert voor jonge kinderen. Hij speelt allerlei liedjes waar hij de jonge theatergasten volop bij betrekt. Ze mogen naar hartenlust meezingen, dansen, springen en samen doen ze uiteindelijk ‘de wave’ en roepen ze ‘we want more’. Naast echte instrumenten wordt ook muziek gemaakt met emmers, koektrommels, messen, vorken, elastiekjes, sleutelbossen en nog veel meer.
Gratis koek en drinken voor de Junior Clubleden!
Als je naar de voorstelling toe gaat, krijg je als Junior Clublid een gratis koek en drinken op vertoon van je pas. De voorstelling wordt gespeeld op 26 september om 15.00 uur in theater De Kimme in Zuidlaren. Kaarten kosten € 11,50. Klik hier om kaarten te bestellen via de website van Kunst&Klein Kindertheater. Vergeet je lidmaastchapspas niet mee te nemen! Laat je ons even weten hoe je de show vond?
Veel plezier!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’