FOX Sports Special de Gebroeders Van Kaam in de voetsporen van...

21 november 2020 / vandaag

Het komt zelden voor dat twee broers in hetzelfde elftal in de Eredivisie spelen. Na de gebroeders Koeman en Van Dijk hebben de 20-jarige Daniël en 18-jarige Joël van Kaam dit nu ook voor elkaar gekregen bij FC Groningen. De talenten uit Delfzijl zijn kinderen van een Nederlandse vader en Braziliaanse moeder. In de FOX Sports Special 'De Gebroeders Van Kaam in de voetsporen van...' maken we kennis met het Groningse gezin, de vlogkunsten van de broers en het Braziliaanse sausje.

20201115broersVankaam032

In de FOX Sports Special kijken de broers terug op een bijzonder moment in de Kuip tegen Feyenoord. Joël van Kaam - het jongere broertje van Daniël - kwam in Rotterdam in het veld als vervanger van Remco Balk, ook al een speler uit de eigen opleiding van FC Groningen, en debuteerde hiermee in een officieël duel van het eerste elftal van de Trots van het Noorden. Na de gebroeders Koeman en Van Dijk stonden er wederom twee broers in hetzelfde FC-elftal op het veld in een Eredivisiewedstrijd.

De special 'De Gebroeders Van Kaam in de voetsporen van...' wordt donderdag om 17.30 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. Vanaf vrijdagochtend 08.00 uur is de special te zien via het YouTube-kanaal van FC Groningen.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws