string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Fotoverkiezing 10 jaar Euroborg.

Woensdag 13 januari 2016 om 16:18

Vandaag is Euroborg 10 jaar in gebruik. FC Groningen heeft vele mooie momenten beleefd in de Groene Kathedraal waarbij tal van foto’s zijn gemaakt. Samen met relatie Canon Business Center Groningen is de club op zoek naar de mooiste foto’s van 10 jaar Euroborg.

Tal van fotografen en supporters hebben foto’s ingezonden. Samen met het Supporterscollectief is een shortlist gemaakt van 35 foto’s waarop supporters vanaf nu tot vrijdagmiddag 16.00 uur kunnen stemmen via de Facebookpagina van de club: https://www.facebook.com/FCGroningen Permanente plek
Op basis van het aantal likes worden de 10 mooiste foto’s gekozen. Deze winnende foto’s krijgen een permanente plek in het stadion. Tevens wordt er een uniek exemplaar geveild, waarbij de opbrengst bestemd is voor de FC Groningen Experience – het te realiseren museum – waarbij de clubhistorie een vaste plek moet krijgen in Euroborg.
Meer informatie over dit plan is te lezen op http://fcgroningen.steundeclub.nl/project/fc-groningen-experience. Op deze site is tevens geld te doneren voor de realisatie van de FC Groningen Experience, wat een gezamenlijk project is van Supporterscollectief FC Groningen en FC Groningen.
Posters
Zakelijke relatie Canon Business Center Groningen ondersteunt deze actie. Daarnaast biedt Canon posters beschikbaar van de tien mooiste foto’s. Deze worden onder meer verkocht rondom de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Ook de opbrengst van deze posters is bestemd voor de totstandkoming van de FC Groningen Experience.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’