Fledderus, Redan en Van Kaam in FCG TV

7 februari 2020 / vandaag

Het was voor FC Groningen vorige week een hectische slotfase van de transferwindow met het vertrek van Kaj Sierhuis en belangstelling voor diverse andere spelers. FCG TV kijkt met technisch directeur Mark-Jan Fledderus terug op de laatste dagen van de window en laat hem bellen met de FC Groningen-supporter die er voor zorgde dat Fledderus op de laatste dag van de window 'trending topic' werd op Twitter. 

Op de valreep van de transferwindow slaagde FC Groningen erin Daishawn Redan te huren van Hertha BSC. Redan vertelt hoe de overgang naar FC Groningen voor hem verliep en wat zijn doel is in Groningen de komende maanden.

Morgenavond, zaterdag 8 februari, speelt FC Groningen om 18.30 uur thuis tegen Vitesse in het Hitachi Capital Mobility Stadion. FCG TV blikt vooruit op dat duel met Daniël van Kaam die deze week zijn contract met FC Groningen verlengde met 3,5 jaar. Daarnaast is er een samenvatting te zien van FC Groningen 2 - Willem II 2 met onder meer een fraaie vrije trap van Ahmed El Messaoudi. 

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 00.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 13.45 uur uur te zien op kanaal 1 en om 17.00 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws