Fledderus, Padt en Postema in FCG TV

6 september 2019

FC Groningen TV heeft vanmiddag op FOX Sports een gesprek met technisch directeur Mark-Jan Fledderus over de afgelopen transferwindow. Daarnaast kijkt Sergio Padt terug op de seizoenstart van FC Groningen.

FC Groningen TV kijkt met Mark-Jan Fledderus terug op de afgelopen transferwindow. De technisch directeur haalde de afgelopen maanden elf nieuwe spelers naar FC Groningen. In FCG TV legt hij uit waarom er zoveel spelers kwamen, gaat hij dieper in op de transfer van Ritsu Doan naar PSV en laat hij weten dat er op de slotdag van de transferwindow nog serieuze interesse was voor een speler van de FC.
 
Afgelopen zaterdag keepte Sergio Padt zijn 200e officiële wedstrijd voor FC Groningen. Het werd geen feestelijke wedstrijd aangezien FC Groningen verloor van Heracles. Padt kijkt in FCG TV terug op de competitiestart van FC Groningen en vertelt hoe het jaar 2019 tot nu toe voor hem verloopt. Daarnaast vertelt Romano Postema hoe hij zijn officiële debuut voor FC Groningen, zaterdag tegen Heracles Almelo, beleefd heeft.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 01.00 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 08.45 uur te zien op kanaal 2 en om 17.00 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws