string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Finalisten Gezond Scoren in de klas verrast.

Dinsdag 19 november 2019 om 17:11

Een afvaardiging van Stichting FC Groningen in de Maatschappij ging maandagmiddag op verrassingsbezoek bij de drie scholen die zich hebben geplaatst voor de finale van het project Gezond Scoren 2019. De drie basisscholen; OBS Gieten, uit Gieten, OBS Hiliglo, uit Holwierde en OBS De Tandem uit Zuidbroek strijden op woensdagmiddag 27 november tijdens de afsluitende gezondheidsquiz om mooie prijzen. 

De mededeling van de medewerkers van Stichting FC Groningen in de Maatschappij werd bij alle drie de scholen met een groot applaus en enthousiasme ontvangen. De drie scholen hebben zich de afgelopen weken fanatiek gestort op de zes thema’s van Gezond Scoren waar een mooie video van werd ingezonden door de leerkrachten.

gezond scoren staand1

De finalisten konden tijdens het verrassingsbezoek vragen stellen over de gezondheidsquiz die ze op woensdag 27 november in de Kinepolis bioscoop, nabij het Hitachi Capital Mobility Stadion, staat te wachten. Zodoende kunnen de klassen zich optimaal voorbereiden op de grote finale van het gezondheidsproject.
 
Tijdens deze gezondheidsquiz zullen de drie scholen strijden om mooie prijzen. Zo is een Schoolplein 14 te winnen. De tweede prijs is een officiële pannakooi en de derde prijs is een geldbedrag voor sportartikelen. Elke school wordt tijdens de gezondheidsquiz vertegenwoordigd door twee leerlingen uit groep 8 en door twee ouders.
 
De teams worden tijdens de finale aangemoedigd door hun klas en schoolgenoten. Per school zijn er 100 entreekaarten uitgedeeld. De supporters met de leukste sfeeractie op woensdag 27 november, verdienen extra punten voor hun school tijdens de quiz. 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’