Ferdi Delies doneert 500 boeken voor campagne ‘Laat ons weer eens juichen’

20 mei 2020 / vandaag

Schrijver Ferdi Delies heeft 500 exemplaren van zijn boek ‘Van gammel hek naar stevig beton’ over FC Groningen beschikbaar gesteld aan de club. Supporters en sponsors die de ‘Laat ons weer eens juichen’-poster op een zichtbare plek hebben hangen, maken kans om een exemplaar van het boek te winnen. 

boeken ferdi delies

Spelers, staf, directie en medewerkers brachten het afgelopen weekend een bezoekje aan tweeduizend seizoenkaarthouders om een brief van algemeen directeur Wouter Gudde en de ‘Laat ons weer eens juichen’-posters persoonlijk af te leveren. Ook diverse supporters gingen de afgelopen dagen langs de deuren om posters te bezorgen.
 
Ferdi Delies, bestuurslid van de Supportersvereniging, was één van de FC-supporters die posters uitdeelde. Delies doet echter meer dan dat en stelt 500 exemplaren van zijn boek ‘Van gammel hek naar stevig beton’ beschikbaar aan de club. OOG TV schonk eerder deze week aandacht aan de gulle gift.
 
“Ik heb veel medewerking gekregen van FC Groningen tijdens het maken van mijn boek en nu kan ik iets terug doen,” aldus Delies. “De club heeft 500 exemplaren van het boek gekregen die ze kunnen gebruiken voor de campagne. Ze gaan op zoek naar mensen die de poster ‘Laat ons weer eens juichen’ op een zichtbare plaats hebben geplakt. Het kan dus zomaar dat er iemand van de FC aan de deur staat en je een boek komt overhandigen.” Wil je niet afwachten of je een exemplaar van het boek wint, kun je het ook bestellen via de webshop van FC Groningen.
 
Mensen die nog geen poster hebben, kunnen een exemplaar ophalen bij de vestiging van hoofdsponsor Office Centre in Groningen aan Kieler Bocht 11 of bij de hoofdingang van het Hitachi Capital Mobility Stadion.

lowej-social-instastory
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws