Feestelijke afsluiting Playing for Success Groningen

29 november 2019 / vandaag

De Hattricks Pub in het Hitachi Capital Mobility Stadion was afgelopen donderdagmiddag tot de nok toe gevuld met enthousiaste kinderen, hun ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en leerkrachten. Ter gelegenheid van de feestelijke afsluiting van de eerste periode van Playing for Success Groningen van dit schooljaar, was iedereen uitgenodigd om deze bijzondere middag bij te wonen. Na een hartelijk welkomstwoord van de centrummanager van Playing for Success, Dion Folkersma, ging het programma van start.

Ingedeeld in drie groepen, gingen ouders en overige familie zelf ervaren wat de kinderen voor activiteiten ondernemen tijdens hun speelrondes bij Playing for Success.  Zo werd er buiten de actieve ‘tribune-race’ gehouden, binnen de immens populaire ‘letterestafette’ en bovendien kregen de deelnemende kinderen in de persruimte van FC Groningen hun welverdiende certificaat uitgereikt, vergezeld van een paar prachtige complimenten, uitgesproken door hun eigen, trotse coaches.
 
Het team van Playing for Success Groningen kijkt met grote tevredenheid terug op de afgelopen periode, waar tijdens tien speelrondes wekelijks ruim 75 kinderen naar de FC Groningen skybox komen. De voorbereidingen voor de tweede periode die in januari 2020 start, zijn al in volle gang. Vanaf 8 januari aanstaande gaan opnieuw vijf groepen vol goede moed aan de slag met actieve, interessante en vooral leerzame opdrachten in en rondom het stadion.

logo pfs Groningen

Playing for Success Groningen is een project van FC Groningen in de Maatschappij. Het is een uniek traject, specifiek ontwikkeld voor kinderen van 9 t/m 14 jaar die veel meer kunnen dan ze laten zien. Ze komen wekelijks naar de Arjen Robben-skybox in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Door middel van talrijke interessante activiteiten werken ze aan (het vergroten van) hun zelfvertrouwen en motivatie. Ondertussen zijn ze - spelenderwijs  - bezig met taal, rekenen en ic waarbij voetbal in het algemeen en  FC Groningen in het bijzonder, de rode draad vormt.
 
www.playingforsuccessgroningen.nl

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws