string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FCG TV met Van Weert, Faber en Browne vanavond op FOX Sports 3.

Vrijdag 10 november 2017 om 10:11

FC Groningen TV heeft vanavond een samenvatting van de trainingswedstrijd tegen het Duitse Preussen Münster. Daarnaast is er een kennismaking met David Browne die uitkomt voor FC Groningen-23 en begeeft scheidsrechter Bas Nijhuis zich in het hol van de leeuw.

Afgelopen woensdag speelde FC Groningen in het Noordlease Stadion een trainingswedstrijd tegen SC Preussen Münster dat uitkomt in de derde liga van Duitsland. FC Groningen won zonder de afwezige internationals met 4-1 en dat gaf een goed gevoel na de mindere resultaten de laatste weken in de competitie. FCG TV heeft een samenvatting van het duel met reacties van trainer Ernest Faber en doelpuntenmaker Tom van Weert. 

David Browne maakte in de wedstrijd tegen Preussen Münster in de tweede helft zijn opwachting in het elftal van FC Groningen. De aanvaller van FC Groningen onder-23 liet een goede indruk achter. Reden voor FCG TV om hem voor de camera te halen en kennis te maken met de international van Papua-Nieuw-Guinea.

Afgelopen dinsdag was scheidsrechter Bas Nijhuis te gast op het FC Groningen-plein tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland in Martiniplaza. Hij was uitgenodigd om te komen vertellen over het boek over hem dat onlangs uitkwam. Uiteraard ging het daarover, maar het ging ook over Sparta Rotterdam – FC Groningen van twee weken geleden, de wedstrijd die Nijhuis floot en in de ogen van de FC-fans niet altijd even gelukkig. Nijhuis begaf zich dinsdag dus in het hol van de leeuw en deed dat met verve.

Let op! FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 3. De uitzending wordt vanavond om 20.15 uur en 22.15 uur herhaald op kanaal 3 en om 18.30 uur en 00.15 uur uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 09.25 uur te zien op kanaal 5 en zondag om 14.15 uur en 17.00 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’