string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FCG TV in het teken van ADO Den Haag.

Vrijdag 12 augustus 2011 om 10:41

Aflevering vier van FC Groningen TV staat vanavond bijna volledig in het teken van de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen ADO Den Haag. Het team van FCGTV is aanwezig bij de vrijdagtraining en spreekt met Virgil van Dijk, Leandro Bacuna over de eerste thuiswedstrijd van het seizoen en met internationals Tim Sparv en Johan Kappelhof. De uitzending is vanavond om 18.00 uur voor het eerst te zien op Eredivisie Live 1.

Daarnaast neemt FC Groningen TV een kijkje in Euroborg: is iedereen klaar voor aanstaande zondag? Groundsman Peter Smit vertelt hoe het veld er bij ligt, er wordt de laatste hand gelegd aan een glazen afscheiding op de hoofdtribune, de mixed-zone wordt in gereedheid gebracht en er worden vier grote banieren opgehangen. En ook directeur Hans Nijland blikt vooruit op de eerste thuiswedstrijd.
Tot slot komt Patrick Haas aan het woord. De 18-jarige middenvelder uit Oostenrijk is deze week op proef bij FC Groningen en vertelt over zijn eerste indruk bij onze club.
FC Groningen TV wordt om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1 met herhalingen om 19.00, 21.00 en 22.45 uur. Op Eredivisie Live 2 wordt FCG TV uitgezonden om 18.55, 20.55 en 22.55 uur. Na twaalf uur ‘s nachts draait FC Groningen TV op EL 1 en EL 2 mee in een carrousel. Kijk voor het complete uitzendschema op http://eredivisielive.nl/programmagids/tv/ Items uit FC Groningen TV zijn terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv.
Volg FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard