string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC zondag tegen KV Mechelen.

Vrijdag 03 september 2010 om 07:54

FC Groningen speelt zondagmiddag 5 september een oefenduel met KV Mechelen. Het duel begint om 16.00 uur in het stadion Achter de Kazerne in Mechelen. De match wordt gespeeld in het kader van de overgang van Jonas Ivens naar de FC.

Bij de contractbesprekingen kwamen beide clubs overeen dat FC Groningen een vriendschappelijke wedstrijd zou spelen tegen de huidige Belgische medekoploper. Trainer Pieter Huistra moet het doen zonder een handvol internationals, maar kan door de fitte eerste selectie nog altijd een beroep doen op veertien fitte A-selectiespelers.
Andreas Granqvist, Oluwafemi Ajilore, Tim Sparv, Dusan Tadic, Thomas Enevoldsen, Nicklas Pedersen en Tim Matavz werken in en/of na het weekend interlands af. Danny Holla en Jeffrey Rijsdijk zijn door blessures afwezig. Petter Andersson zal zijn rentree maken in de het eerste elftal. Hij speelt de eerste helft van het oefenduel. Vanuit de Beloften zullen de aanvallers Tim Keurntjes, Kelvin Bossman en Norair Mamedov deel uitmaken van de selectie van zeventien spelers.
Huistra: “Het is een mooie groep ondanks het ontbreken van de internationals. FC Groningen en KV Mechelen zijn beiden nog ongeslagen in de competitie. Het is een mooi affiche. Deze wedstrijd wordt natuurlijk gespeeld in het kader van de overgang van Jonas Ivens naar FC Groningen. Voor hem zal het bijzonder zijn nu tegen zijn oude club te spelen. Wij zullen proberen de lijn door te trekken van de afgelopen weken.”
Kaartverkoop
Prijs voor een ticket is 5 euro. Het stadion is open vanaf 15.00 uur. Het duel begint om 16.00 uur. De kaartverkoop voor FC-supporters vindt plaats bij het uitvak van het stadion aan de Ziekebeemdenstraat in Mechelen. Parkeren bij het uitvak is VERPLICHT.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’