FC wil jaar in feeststemming afsluiten tegen FC Emmen

21 december 2019

Nog één keer volle bak! FC Groningen strijdt komende zondag voor de laatste keer dit kalenderjaar in het Hitachi Capital Mobility Stadion voor de drie punten. De Noordelijke twist tegen FC Emmen staat op het programma en de mannen van trainer Danny Buijs hebben nog eenmaal de volledige steun van het publiek nodig. Het kerstplein voor het stadion opent om 12.00 uur. De aftrap van FC Groningen – FC Emmen is om 14.30 uur.

De Trots van het Noorden wil niets liever dan het jaar 2019 met de supporters op een goede manier afsluiten. De FC kende een goed jaar in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Het vocht zich vorig seizoen vanuit een bijna uitzichtloze positie terug richting de play-offs en deelde prachtige momenten met het publiek.
 
Veel punten
Het duel met FC Emmen is de 20ste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2019. Van de voorgaande 19 duels werden er liefst 13 winnend afgesloten. FC Groningen wist in de voorgaande 19 duels 29 keer te scoren en incasseerde slechts 13 tegentreffers. Het afgelopen kalenderjaar werden 37 van de 52 punten in eigen huis gepakt. 

Cover vervangen Hrustic (als er tijd is)

Middenvelder Ajdin Hrustic kijkt uit naar het duel met FC Emmen. De Australiër maakte in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen op bezoek in Drenthe de enige treffer. Hrustic is dit seizoen vaste basisspeler. “Het is mooi om terug te kijken op dit afgelopen halfjaar,” zegt hij in het wedstrijdprogrammaboekje. “Het eerste halfjaar van 2019 was zeker niet wat ik ervan had verwacht. Het harde werken in de voorbereiding op dit seizoen heeft zich uitbetaald. Daarmee heb ik mezelf beloond.”
 
Kerstmarkt
FC Groningen trapt zondag (22 december) om 14.30 uur af in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Voorafgaand aan het duel start om 12.00 uur op het voorplein van het stadion een gezellige en eenmalige kerstmarkt. Maak een leuke kerstfoto bij de arrenslee en geniet op het kerstplein van gezellige muziek, of een heerlijk hapje en drankje. De kerstvakantie begin je goed bij FC Groningen!
 
Wedstrijdprogrammaboekjes, met naast een uitgebreid interview met Hrustic ook voorbeschouwingen van beide trainers, zijn zondag rondom het stadion te koop. De verkopers dragen bij deze gelegenheid speciale kerstpakken.
 
Kaarten voor de Noordelijke twist bestel je eenvoudig online via onderstaande banner.

Nieuwsbrief-button-oranje-bestel-nu-kaarten

Laatste nieuws