string(9) "claudebot"

FC vanavond in Harkstede tegen Helmond Sport.

Dinsdag 05 juli 2011 om 11:59

FC Groningen speelt vanavond, dinsdag 5 juli, op het hoofdveld van VV Harkstede de oefenwedstrijd tegen Helmond Sport. Het duel begint om 19.00 uur. De kassa’s gaan open om 17.30 uur. Kaarten kosten 9 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd.

In Harkstede zullen Dusan Tadic en Shkodran Metaj voor het eerst in actie komen in het nieuwe seizoen. Tadic was afgelopen zaterdag ziek en Metaj was op stage bij het Duitse Dynamo Dresden.
Drie van de vier internationals sloten maandagochtend aan bij de training na een week extra vakantie. Tim Matavz, Tim Sparv en Thomas Enevoldsen zullen evenwel tegen Helmond Sport nog geen speelminuten maken.
Helmond Sport eindigde afgelopen seizoen als nummer 3 in de Jupiler League en versloeg BV Veendam in de eerste ronde van de play-offs. In de directe strijd om promotie/degradatie met Excelsior verloren de Helmonders van de Rotterdammers.
Nieuwe shirts
Bij alle oefenduels in de regio zal het nieuwe uit- en thuistenue van FC Groningen te koop zijn bij de merchandise-stand van FC Groningen. Op het shirt is een speciaal logo gedrukt ter ere van het 40 jarig bestaan van de club.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’