string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC TV begint 2015 met Tibbling, Rusnak, Padt, Botteghin en Van de Looi.

Woensdag 14 januari 2015 om 16:12

Na een winterstop van vier weken zal FC Groningen TV vanaf morgen, donderdag 15 januari, weer iedere week te zien zijn op FOX Sports Eredivisie. In aflevering 21 van morgenavond kijkt FC Groningen TV terug op het trainingskamp van de eerste selectie in het Spaanse Oliva Nova en is er een uitgebreide vooruitblik op de herstart van de competitie, vrijdagavond in de Amsterdam ArenA tegen regerend landskampioen Ajax.

Vorige week bereidde FC Groningen zich in het Spaanse Oliva Nova voor op de tweede seizoenshelft. Onder prima omstandigheden, mooi weer en goede velden, werd er een week lang getraind en kennis gemaakt met de nieuwe spelers Simon Tibbling en Albert Rusnak. FCG TV sprak in Oliva met beide nieuwkomers en was aanwezig bij de oefenwedstrijden van FC Groningen tegen MC Alger en KAA Gent.
Statistieken
Vrijdag hervat FC Groningen de competitie met een uitwedstrijd tegen regerend kampioen Ajax. FCG TV blikt uitgebreid vooruit op de ontmoeting met de Amsterdammers met trainer Erwin van de Looi, Sergio Padt en Eric Botteghin. Met Padt en Botteghin worden ook twee fraaie statistieken besproken, die beiden na de eerste seizoenshelft in handen hebben.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op FOX Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt donderdagavond om 19.00 uur en 23.00 uur herhaald op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
Online
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’