string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC sterk vertegenwoordigd tijdens Promotiedagen.

Dinsdag 08 november 2011 om 12:43

In de 354ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het 1-1 gelijkspel in Waalwijk tegen RKC, kondigt hij de Promotiedagen Noord-Nederland aan en benoemt hij de vele andere activiteiten van deze week.

“Dat de ene week de andere niet is, bleek afgelopen zaterdag wel weer in Waalwijk. Tegen RKC speelden we een zwakke wedstrijd en bleven we heel teleurstellend op een 1-1 gelijkspel steken. Komend weekend ligt de competitie stil in verband met internationale wedstrijden. Voor FC Groningen gaat Ruud Hesp met het Nederlands elftal op pad en vertegenwoordigen Leandro Bacuna, Lorenzo Burnet, Virgil van Dijk en Maikel Kieftenbeld FC Groningen in de selectie van Jong Oranje en is Tim Sparv geselecteerd voor Finland.”
Kaarten
“Vanaf volgende week gaan we ons dan weer met de groep richten op de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, op zondag 20 november. Voor dit competitieduel zijn nog kaarten verkrijgbaar en hiervoor gelden geen beperkingen.”
“Deze week zijn er vooral veel activiteiten buiten de lijnen. Zo ging vanochtend (dinsdag – red.) de FC Groningen Junior Club met haar jongste leden van 0 tot en met 4 jaar naar de Apekooi. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur kon er geklommen en geklauterd worden. Deelname aan deze activiteit was voor leden gratis en vriendjes en vriendinnetjes waren ook welkom.”
Promotiedagen
“Vandaag (dinsdag – red.) en morgen worden in MartiniPlaza weer de jaarlijkse Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland gehouden. Net als in voorgaande jaren presenteert FC Groningen zich, samen met een aantal sponsorrelaties, met een eigen FC Business Lounge. Ook onze dochterondernemingen Euroborg Horeca, Preventief veiligheidsdiensten en FC Groningen Media zullen op de beurs vertegenwoordigd zijn. Preventief verzorgt dezer dagen de beveiliging van het evenement.”
“Morgen (woensdag – red.) zal het management van Groningen Airport Eelde een contract ondertekenen met FC Groningen. De luchthaven van Noord-Nederland wordt lid van de Hattrick’s Club en sluit zich daarmee aan bij het omvangrijke zakelijke netwerk van FC Groningen. Bezoekt u vandaag of morgen de promotiedagen, loop dan ook bij onze stand binnen. U bent van harte welkom.”
Finale Buurt Battle
“Morgenmiddag (woensdag – red.) is tussen 16.00 uur en 17.00 uur de finale van FC Groningen Buurt Battle, één van onze maatschappelijke projecten. Het betreft een activiteit op het Cruyff Court Oosterpark aan de Pioenstraat. Gezondheid en sociale samenhang zijn belangrijke thema’s in de stad Groningen. Hiervan zijn de partijen Gemeente Groningen, Nijestee, Menzis en FC Groningen zich bewust. Deze partijen voelen zich verbonden met de Stad en streven met het project FC Groningen Buurt Battle naar bevordering van de ‘sociale cohesie’ in de wijken van de stad Groningen.”
Lezingen
“Donderdagmiddag zal ondergetekende twee lezingen verzorgen. Allereerst in de Vastgoed Lounge in Euroborg voor onze sponsorrelatie ComPromise ICT Solutions, tijdens het
ComPromise Cross Info Event 2011, dit is hét kennis event in de regio.”
“Later die middag verzorg ik in de Energiesociëteit een lezing voor het Financieel Café Noord Nederland. Ik ga hierbij vertellen over onze plannen en samenwerking met de Energy Valley Topclub. De stichting Financieel Café heeft als doel het creëren van een informeel platform voor mensen uit de financiële wereld.”
Klankbordgroep
“Volgende week maandag is er opnieuw een bijeenkomst van de Klankbordgroep in Euroborg. De club heeft dit adviesorgaan in samenspraak met afgevaardigden van de supportersverenigingen in 2009 in het leven geroepen. Leden van de Klankbordgroep sluizen gevraagd en ongevraagd signalen, die leven onder het publiek, door richting de club. Ten minste drie keer per seizoen wordt er in overleg getreden met directie en management van FC Groningen.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard