FC-selectie pakt zondagmiddag uit bij Jumbo Euroborg

17 december 2011

De selectie van FC Groningen is zondag 18 december tussen 16.00 uur en 17.00 uur in Jumbo Euroborg te vinden. De spelers van de Trots van het Noorden zullen aan het winkelende publiek cadeautjes uitdelen én de spaarkaarten voor een gratis jubileumboek over het 40-jarig bestaan van de club.

FC Groningen viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Naar aanleiding van dit heugelijke feit is er begin dit seizoen een prachtig, vijf kilo wegend, jubileumboek op de markt verschenen. Een geweldig naslagwerk met historische foto’s en verhalen over de club en haar voorganger GVAV. In samenspraak met FC Groningen bedacht supermarkt Jumbo Euroborg een leuke spaaractie. Stempel
Bij iedere besteding van 25 euro aan boodschappen, ontvangen klanten bij de supermarkt in Euroborg een stempel op een speciale spaarkaart. Indien de kaart vijftig stempels bevat, krijgt de spaarder gratis het FC Groningen jubileumboek, dat ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de club is uitgegeven. Het boek telt meer dan zeshonderd pagina’s tekst en unieke foto’s. Bij een volle spaarkaart kan bij de servicebalie van Jumbo Euroborg een gratis jubileumboek worden afgehaald ter waarde van 69 euro. De spaaractie loopt tot en met 19 februari 2012. Een spaarkaart voor deze speciale actie bij Jumbo Euroborg is verkrijgbaar tot en met 31 december van dit jaar en kan tot en met 19 februari 2012 worden ingeleverd.

Laatste nieuws