FC oefent in Spanje tegen Club Brugge en Dynamo Dresden

24 december 2017

FC Groningen speelt op woensdag 10 januari een oefenwedstrijd tegen Club Brugge. Het oefenduel wordt in Marbella gespeeld tijdens het wintertrainingskamp dat de Trots van het Noorden in Spanje belegt. Op zaterdag 13 januari wordt geoefend tegen het Duitse Dynamo Dresden. Beide duels beginnen om 15.30 uur.

Selectie en staf van FC Groningen verblijven van maandag 8 januari tot en met zondag 14 januari in Sotogrande, gelegen onder Marbella. Op woensdag 10 januari is Club Brugge de eerste van twee sparringpartners in Zuid-Spanje. De aftrap is om 15.30 uur. De exacte speellocatie moet nog worden vastgesteld.
 
Trotse lijstaanvoerder
Club Brugge is momenteel met ruime voorsprong de trotse lijstaanvoerder in België en finishte vorig seizoen als nummer twee van België achter landskampioen Anderlecht. De Brugse formatie werd in de voorronde van de Champions League uitgeschakeld door het Turkse Istanbul Başakşehir.
 
Tweede oefenduel
FC Groningen heeft ook een tweede oefentegenstander gevonden voor het trainingskamp in Sotogrande. Het betreft de nummer 11 van de Tweede Bundesliga, Dynamo Dresden. Het duel met de Duitsers wordt gespeeld op zaterdagmiddag 13 januari vanaf 15.30 uur. Een dag later, op zondag 14 januari, keert het Groningse gezelschap terug naar Nederland.

Trainingskamp 2015 Oliva (1)
Trainingskamp 2016 Oliva (5)

Laatste nieuws