string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC maakt zich op voor terugreis van Tsjechië via Eelde naar Corpus.

Vrijdag 23 oktober 2015 om 08:40

Selectie, staf, vrijwilligers, sponsors, directie en mediavertegenwoordigers van FC Groningen vertrekken vanochtend vanuit Praag terug naar Groningen Airport Eelde. De chartervlucht van het Poolse Enter Air zal om 11.00 uur opstijgen van de internationale luchthaven van Praag en wordt ruim een uur later in Eelde verwacht.

De spelersgroep inclusief begeleidende staf vertrok gisterenavond laat, direct na de wedstrijd tegen Slovan Liberec, al per bus richting Praag. In een hotel pal naast de luchthaven werd de tweede nacht in Tsjechië doorgebracht. De overige leden van het reisgezelschap moesten eerder vanochtend vroeg opstaan om na een busreis van Liberec naar de Tsjechische hoofdstad straks op tijd te kunnen inchecken.
De spelersgroep zal vrijdag na aankomst in Eelde, net als eerder na het uitduel met Braga, vanaf de landingsbaan per spelersbus vertrekken naar het trainingscomplex Corpus den Hoorn om daar een hersteltraining af te werken. Staf en spelers zullen de aankomsthal dus niet aandoen en dus is het niet mogelijk voor supporters om de spelers en staf op het vliegveld persoonlijk te begroeten.
Zaterdagochtend staat er een training op het programma en wordt het vizier volledig gericht op de wedstrijd van een dag later in Nijmegen tegen promovendus NEC. De training ter voorbereiding op dit competitieduel wordt zaterdagochtend om 10.30 uur afgewerkt en is zoals gebruikelijk op het veld van Sportpark Corpus den Hoorn. De wedstrijd in Nijmegen staat zondagmiddag vanaf 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’