string(9) "claudebot"

FC Groningen wint de wedstrijd tegen GO Ahead Eagles.

Maandag 17 februari 2014 om 10:41

FC Groningen heeft zondagmiddag in Euroborg met 1-0 gewonnen van Go Ahead Eagles. Man van de wedstrijd, Tjaronn Chery, maakte al vroeg in de wedstrijd de 1-0. Dit was ook de eindstand.

Er waren nog een aantal kansen voor FC Groningen door onder andere Michael de Leeuw, maar helaas gingen deze niet in het doel. Een aantal goede reddingen van Marco Bizot zorgden ervoor dat de FC de nul hield.
Zo won FC Groningen voor het eerst in 2014 en staan ze nu negende op de ranglijst. 
Voorafgaand aan de wedstrijd werd afscheid genomen van doelman Luciano da Silva die, na bijna zeven jaar gespeelde te hebben bij FC Groningen, terugkeert naar Brazilië. Het was voor hem een emotioneel afscheid. Hij verliet met tranen en veel applaus het veld.
Komende zondagmiddag om 12.30 uur gaat de groen-witte FC op bezoek bij de rood-witte FC in Utrecht.
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen er 13 Junior Club leden mee in de line-up. Dit keer waren dat Aydan Delger, Jesper Vrij, Corne Hoek, Sven Kral, Dagmar Brouwer, Senna Bruinsma, Marten Borchers, Robin Pruim, Yannick Pascal Brummer, Bob Agter, Dominique Prins. 
In de rust namen 5 GWB leden deel aan de Gasunie Shoot-Out. Dit waren Jeffrey Kuil, Danique Hadouche, Stefan Wegter, Alex Dussel, Stefan de Vries.
Stefan Wegter en Jeffrey Kuil hebben zich weten te plaatsen voor de kwartfinale.
Foto’s van de wedstrijdactiviteiten zijn te bekijken en te bestellen via www.oypo.nl.juniorclubfoto.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus