FC Groningen wenst iedereen gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2020 / vandaag

In verband met de feestdagen zijn de kantoren van FC Groningen vanaf dinsdag 24 december tot maandag 6 januari 2020 gesloten. Raad van Commissarissen, directie, management, medewerkers en vrijwilligers van FC Groningen wensen iedereen een heel gelukkig en gezond 2020!

De FanCorner aan de Boumaboulevard opent de deuren weer op maandag 6 januari 2020 om 11.00 uur. Vanaf dan is de club telefonisch weer bereikbaar voor supporters en worden gestuurde e-mails en berichten in behandeling genomen. De online kaartverkoop via deze website loopt wel gewoon door. De verzending van merchandise-bestellingen via de webshop duurt in de kerstvakantie langer dan gebruikelijk.
 
Trainingskamp
Spelers en staf van de eerste selectie komen in het nieuwe jaar voor het eerst bijeen op vrijdag 3 januari 2020. Diezelfde middag staat om 14.00 uur een eerste training gepland op Sportpark Corpus den Hoorn.
 
Op dinsdag 7 januari vertrekt FC Groningen richting Osnabrück. Een dag later (woensdag 8 januari) treedt de Trots van het Noorden om 14.00 uur aan in het Häcker Wiehenstadion tegen SV Rödinghausen, koploper in de Regionalliga West.
 
Na het oefenduel met SV Rödinghausen reist het team voor een trainingskamp door naar Horst in Noord-Limburg. Daar verblijft FC Groningen tot en met zaterdag 11 januari. Die zaterdagochtend checkt het gezelschap uit in de Limburgse plaats en vertrekt de ploeg richting het Duitse Essen. Om 15.00 uur trapt FC Groningen in Stadion Essen an der Hafenstraße af tegen Rot-Weiss Essen.
 
Programma
Bekijk hier het volledige programma van de eerste selectie van FC Groningen tijdens de winterstop.

gelukkig-nieuwjaar-site
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws