FC Groningen wenst iedereen fijne feestdagen

22 december 2010

FC Groningen wenst iedereen fijne Kerstdagen en een sportief en gezond 2011.

De kerstuitgave van het FC Groningen Journaal is verschenen. In totaal zijn er zes verschillende edities van de pers gerold. De totale oplage van de krant is ongeveer 300.000 exemplaren. Het FC Groningen Journaal wordt huis-aan-huis verspreid, maar is via deze website ook digitaal beschikbaar.

In de kersteditie zijn interviews te lezen met onder anderen Petter Andersson en Danny Holla, die beiden in 2010 terugkeerden op het veld na langdurig blessureleed, een reportage met Tim Sparv, die World Press Photo bezocht, en een gesprek met Gonzalo Garcia over zijn wederopstanding bij FC Groningen. Technische staf
In het hart van de krant is een uitgebreide reportage te lezen met de technische staf. Op uitnodiging van het fraaie etablissement Kaap Hoorn in Groningen spraken Pieter Huistra, Erwin van de Looi en Ruud Hesp tijdens een overheerlijk kerstdiner in een sfeervolle ambiance over hun motivatie, over samen sterker worden en over wat hen drijft. Kortom: weer een zeer lezenswaardige krant! Klik op onderstaande link om de kersteditie te lezen.

Laatste nieuws