FC Groningen vraagt hulp seizoenkaarthouders voor stoelverdeling

18 augustus 2020

FC Groningen heeft twee oefenwedstrijden in het Hitachi Capital Mobility Stadion gespeeld met publiek. De club is op dit moment druk bezig met het inventariseren hoe invulling te geven wat betreft het ontvangen van supporters tijdens de eerste vier thuiswedstijden van het Eredivisie-seizoen en vraagt daarbij de hulp van haar seizoenkaarthouders. 

Het is duidelijk dat vanwege de coronaprotocollen een vol stadion op dit moment geen haalbare kaart is en dat de wedstrijdbeleving heel anders is dan normaal. Het beschikbare aantal plaatsen voor de wedstrijden is beperkt en moet worden verdeeld onder de huidige seizoenkaarthouders, waarbij iedereen evenveel kans maakt op een plaats. Onze insteek is dat elke seizoenkaarthouder evenveel wedstrijden kan bezoeken. Hoe ons plan van aanpak er definitief uitziet, zal in de week van 24 augustus worden gecommuniceerd. Zolang de huidige beperkingen gelden, verwachten wij niet dat er losse kaartverkoop zal plaatsvinden. Onze vaste supporters bedienen, vinden wij een prioriteit.
 
Complex proces
Het is al met al een zeer complex proces en wij beseffen heel goed dat we niet een oplossing kunnen vinden waarmee iedereen even blij is. Om tot een zo optimaal mogelijk plan te komen, hebben we de hulp van de seizoenkaarthouders nodig. Voor het toekennen van plaatsen willen we per thuiswedstrijd weten of je naar het stadion wilt komen en welke wedstrijd je voorkeur heeft, al kunnen we natuurlijk niets garanderen.
 
Wellicht voel jij je op dit moment nog niet comfortabel om wedstrijden te bezoeken. Door aan te geven als dit ook voor jou geldt, geeft dat ons de mogelijkheid om zoveel mogelijk andere seizoenkaarthouders de wedstrijd te laten bezoeken. Het zou zonde zijn als we onnodig plekken leeg laten.
 
Invullen
Voetbal kijken doe je het liefst samen, met vrienden of familie. Daarom vragen we je om in te vullen met wie je graag naar de wedstrijd gaat. Doe dit door middel van het invullen van diegene zijn of haar naam en relatienummer. Hoewel dit het proces niet minder complex maakt, helpen deze gegevens ons goed om de beste oplossing te vinden. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met zondag 23 augustus de informatie en voorkeuren doorgeven via de volgende link: https://www.fcgroningen.nl/inventarisatie

_MG_7848

Laatste nieuws