FC Groningen Voetbalkamp: mooiste week van de zomervakantie

1 juni 2022

In de zomervakantie organiseert de Trots van het Noorden de dertiende editie van het FC Groningen Voetbalkamp. Een onvergetelijke voetbalweek waarin plezier én persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Train als een professionele voetballer, doe naast voetbal mee aan andere bijzondere activiteiten en beleef de mooiste dagen van jouw vakantie! Alle jongens en meiden tussen zes en veertien jaar kunnen zich aanmelden.

voetbalkamp3

Het FC Groningen Voetbalkamp is een unieke kans om vier dagen lang te trainen als een prof en te groeien als voetballer, onder leiding van gediplomeerde FC-trainers. In zes weken zomervakantie strijkt de FC neer op maar liefst acht locaties in het achterland.  
 
Eén van die trainers is Danny Sims. Hij heeft nu al zin in de fantastische voetbalweek en vertelt wat het Voetbalkamp zo uniek maakt. “Allereerst werken we bij al onze programma’s met de visie en oefenvormen van de Opleiding, zo ook bij het Voetbalkamp. Daarnaast trainen we vier dagen achter elkaar van 09.30 uur tot en met 16.00 uur, in kleine groepen. Hierdoor kunnen we ieder kind veel persoonlijke aandacht geven, verschillende thema’s langs laten komen en zorgen we voor een hoge kwaliteit.”
 
Écht beter worden is dan ook erg belangrijk bij het Voetbalkamp. Wie traint bij FC Groningen ewn traint als een prof, traint om te groeien als voetballer. Daarom kunnen alle deelnemers iedere dag werken aan hun persoonlijke ontwikkeldoel, die zij voorafgaand in een speciaal ontwikkelgesprek met hun trainer hebben bedacht. Alles wat de kinderen geleerd hebben, mogen ze op de laatste dag van de week laten zien tijdens het grote eindtoernooi.

voetbalkamp4

Plezier maken, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten en een band opbouwen met de trainers, dáár is de voetbalweek ook voor bedoeld. En er worden allerlei andere leuk activiteiten gedaan, zo vertelt trainer Danny. “Zoals altijd gaan we ook verschillende fungames en motorische oefenvormen doen. De kinderen krijgen training in Euroborg, waar we met de officiële spelersbus heengaan, en tijdens de Spelersmiddag komt een deel van de eerste selectie langs! Verder vinden wij het als FC Groningen belangrijk om deze sportieve jongens en meiden meer te leren over een gezonde leefstijl. De week zit zo vol met allerlei leuke en leerzame activiteiten, dat ik ze in korte tijd niet eens allemaal kan opnoemen.”
 
Het FC Groningen Voetbalkamp kost in totaal €195,-. Bovenop alle activiteiten krijgen de deelnemende kinderen een FC Groningen Voetbalkamp Robey trainingstenue mét eigen naam, dagelijks een gezonde sportlunch en is er een sportfotograaf aanwezig die jou als echte prof vastlegt!
 
Kijk wanneer de FC bij jou in de buurt is en meld je aan. Meer informatie en de aanmeldknop zijn te vinden via onderstaande link. Schrijf je net als vele andere enthousiaste voetballers nu in voor het FC Groningen Voetbalkamp en beleef de allermooiste week van de zomervakantie!
Meer informatie over het FC Groningen Voetbalkamp

voetbalkamp

Laatste nieuws