string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen Voetbalkamp in FCG TV.

Dinsdag 09 augustus 2011 om 10:26

Elke dinsdag en vrijdag om 18.00 uur wordt op Eredivisie Live het magazine FC Groningen TV uitgezonden. Deze week komen onder anderen Pieter Huistra, Kees Kwakman, Brian van Loo, Regillio Vrede, Mark-Jan Fledderus, Luciano da Silva, Koen van de Laak, Ruud Hesp en Hans Nijland aan bod.

In aflevering drie van FC Groningen TV is er uitgebreide aandacht aan de onnodige 2-1 nederlaag tegen Roda JC. Samen met Pieter Huistra, Kees Kwakman, Brian van Loo en oud-FC Groningen middenvelder Mark-Jan Fledderus wordt teruggekeken op de bijna bizarre wedstrijd in Kerkrade.
Tijdens de rust van Roda JC-FC Groningen trof verslaggever Emiel Venema oud-FC Groningen verdediger Regillio Vrede. Vrede speelde in het seizoen 2003-2004 in het groen-wit. Samen met hem kijken we terug op die periode.
Vorige week nam het team van FC Groningen TV een kijkje bij het zomervoetbalkamp van FC Groningen. De deelnemers werden verrast met een bezoek van eerste elftalspelers zoals Luciano da Silva en Koen van de Laak. Een van de hoogtepunten was de keeperstraining van Ruud Hesp.
De wekelijkse nieuwsbrief van Hans Nijland gaat dit keer over de verkoop van kaarten voor het thuisduel met ADO Den Haag en de nog beschikbare seizoenkaarten in Euroborg.
FC Groningen TV wordt om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1 met herhalingen om 19.00, 21.00 en 22.45 uur. Op Eredivisie Live 2 wordt FCG TV uitgezonden om 18.55, 20.55 en 22.55 uur. na twaalf uur ‘s nachts draait FC Groningen TV op EL1 en EL 2 mee in een carrousel. Kijk voor het complete uitzendschema op http://eredivisielive.nl/programmagids/tv/ Items uit FC Groningen Tv zijn terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv.
FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard