string(9) "claudebot"

FC Groningen Voetbalkamp: fantastische voetbalweek in de zomervakantie.

Vrijdag 08 juli 2022 om 16:15

In de zomervakantie organiseert FC Groningen de dertiende editie van het FC Groningen Voetbalkamp. Ga voor een onvergetelijke voetbalweek waarin plezier én persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Train als een professionele voetballer, doe naast voetbal mee aan andere bijzondere activiteiten en beleef de mooiste dagen van jouw vakantie! Alle jongens en meiden tussen zes en veertien jaar kunnen zich aanmelden.

Het FC Groningen Voetbalkamp is een unieke kans om vier dagen lang te trainen als een prof en te groeien als voetballer, onder leiding van gediplomeerde FC-trainers. Programmaleider Danny Sims vertelt wat het FC Groningen Voetbalkamp zo uniek maakt.
 
“We trainen vier dagen achter elkaar van 09.30 uur tot en met 16.00 uur, in kleine groepen. Hierdoor kunnen we ieder kind veel persoonlijke aandacht geven, verschillende thema’s langs laten komen en zorgen we voor een hoge kwaliteit. We werken bij al onze programma’s met de visie en oefenvormen die ook worden gehanteerd binnen de FC Groningen Opleiding.”
 
Jezelf ontwikkelen als voetballer staat centraal, het is niet voor niets Trainen als een Prof. Daarom krijgt elke speler gedurende deze week de tijd en ruimte om zich te ontwikkelen en ondersteunt de trainer de deelnemers hierbij. Alles wat de spelers hebben geleerd, mogen ze op de laatste dag van de week laten zien tijdens het grote eindtoernooi genaamd de FC Groningen Cup.
 
Maar het FC Groningen Voetbalkamp draait ook om plezier maken, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten en een band opbouwen met de trainers. “Zoals altijd gaan we ook verschillende fungames en motorische oefenvormen doen. Daarnaast is er een uitgebreid programma in Euroborg, waar we met de Touringcar heengaan, en tijdens de ‘Train met de spelers middag’ komt een deel van de eerste selectie langs! Verder vinden wij het als FC Groningen belangrijk om deze sportieve jongens en meiden meer te leren over een gezonde leefstijl. De week zit zo vol met allerlei leuke en leerzame activiteiten, dat ik ze in korte tijd niet eens allemaal kan opnoemen.”
 
Het FC Groningen Voetbalkamp kost in totaal €195,-. Bovenop alle activiteiten krijgen de deelnemende kinderen een uniek FC Groningen Voetbalkamp Robey trainingstenue mét opdruk van eigen naam, dagelijks een gezonde sportlunch en is er een fotograaf aanwezig die jou als echte prof vastlegt!
 
In zes weken tijd strijkt de FC neer op maar liefst acht locaties in het achterland. Er is nog plaats in Beilen, Groningen, Winschoten en Winsum. Kijk voor meer informatie snel op trainenalseenprof.fcgroningen.nl

Voetbalkamp Uiting Nieuwsbrief

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’