string(9) "claudebot"

FC Groningen verliest in eigen huis van AZ.

Maandag 02 november 2009 om 16:27

Afgelopen zaterdag speelde FC Groningen thuis tegen AZ. Ondanks een aantal goede kansen, wist de FC geen punten te pakken. Lange tijd ging het gelijk op en leek de wedstrijd op een 0-0 af te stevenen, maar AZ ging er op de laatste snik met de winst vandoor.

Het was best koud zaterdagavond, maar dat weerhield de deelnemers van de line-up en de shoot-out er niet van om te genieten van ‘hun’ moment op het veld en met de spelers.
De deelnemers aan de line-up waren:
Wesley Knapper, Brian Knapper, Remco Kruit, Joey Rodney Stubbe, Robin van der Kam, Koen van der Werff, Maurice Mulder, Edward Wolthuis, Willard Lloyd Knol, Robin Werkman en Nikki Werkman.
De deelnemers aan de referee-escort waren:
Kian Slor, Denzel Smallenbroek en Twan Smit.
Aan de shoot-out deden mee:
Marijn Spanninga, Esther Weersing, Wendy Snippe, Justin Kranenburg en Marion Raangs. Marion liet met 1 geslaagde penalty en 1 geslaagde shoot-out poging de rest van de deelnemers achter zich en gaat daarmee door naar de kwart finales later in de seizoen. Gefeliciteerd Marion!
Komende vrijdag speelt FC Groningen weer thuis, tegen Heracles uit Almelo deze keer. We wensen de mannen van Ron Jans alvast heel veel succes bij deze wedstrijd!
Heb jij meegedaan aan de wedstrijdactiviteiten? Dan kun je je foto’s nabestellen via www.actafotografie.nl

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus