string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen verbindt nieuwe groenpartner Kuijpers aan zich.

Maandag 02 november 2015 om 10:19

Kuijpers is de nieuwe groenpartner van FC Groningen. De van oorsprong Brabantse technisch dienstverlener treedt toe tot de Energy Valley Topclub. Kuijpers zal zich, vanuit de nieuwe vestiging in Groningen, tevens gaan bezighouden met technisch onderhoud in Euroborg. “Wij zijn zeer verheugd dat wij als groenpartner zijn toegetreden tot de Energy Valley Topclub. Dit sluit perfect aan bij onze ambitie,” aldus voorzitter van het directieteam Aukje Kuypers.

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 900 medewerkers en een omzet van 170 miljoen euro per jaar. Het onafhankelijke en financieel sterke familiebedrijf – opgericht in 1921 – ontwerpt, bouwt én onderhoudt technische installaties in gebouwen en industrie en draagt daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving.
Stevige marktpositie
Het bedrijf heeft een stevige marktpositie in de focusmarkten Gezondheidszorg, Onderwijs & Onderzoek, Food, Farma & Hightech en Cultuur met referenties als FrieslandCampina DMV, het Rijksmuseum, het Radboudumc en de TU Delft.
De ambitie van Kuijpers is om in 2018 alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Het bedrijf heeft vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Echt, Groningen, Helmond, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en Utrecht. Het moederbedrijf bevindt zich in Helmond.
De Energy Valley Topclub bestaat uit groenpartners en groenleden. De gemeente en provincie Groningen zijn supporters van de Topclub. Naast Kuijpers behoren ook BAM, Gasunie en Essent tot de groenpartners. Zij bundelen hun krachten als groenpartner van FC Groningen (voetbal), Donar (basketbal), Abiant/Lycurgus (volleybal) en Nic./Alfa-college (korfbal).
Boodschap
Met de Energy Valley Topclub hebben de deelnemende organisaties een manier gevonden om groene energie te promoten bij het brede publiek, de jeugd te enthousiasmeren voor duurzaamheid en techniek én een ontmoetingscentrum te zijn voor de energiesector. Met kennisinstellingen, Groninger topsportverenigingen, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bundelt Energy Valley Topclub onder de noemer ‘Samen duurzaam aan de top’ de komende jaren de krachten. Het onderwijs en de sport kunnen worden benut om de energieboodschap breeduit over te dragen en daarbij een miljoenenpubliek te bereiken.

Gerelateerd nieuws.

3 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard