FC Groningen TV voortaan op vrijdag om 17.30 uur

2 augustus 2019 / vandaag

De eerste reguliere aflevering van FC Groningen TV van het nieuwe seizoen is vanmiddag, vrijdag 2 augustus, te zien op FOX Sports kanaal 2. Naast een voorbeschouwing op de seizoensopening tegen FC Emmen is er een reportage over de Open Dag van FC Groningen van afgelopen zondag. De nieuwe vaste uitzendtijd is vrijdadmiddag 17.30 uur op FOX Sports.

Afgelopen zondag vond de jaarlijkse Open Dag van FC Groningen plaats. Veel supporters kwamen naar het stadion om op de foto te gaan met de spelers of een handtekening te bemachtigen. FC Groningen TV vroeg de fans want zij verwachten van FC Groningen in het seizoen 2019/2020. Twee spelers werden daarbij vaak genoemd: Kaj Sierhuis en Charlison Benschop.

Zaterdagavond opent FC Groningen de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Emmen. Ko Itakura gaat hoogstwaarschijnlijk zijn debuut maken in het eerste elftal van FC Groningen. FC Groningen TV heeft een reportage over de huurling van Manchester City waarin met de Japanner wordt teruggekeken op de voorbereiding en zijn doelpunt in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen in Rolde en ook vooruit gekeken naar de ontmoeting van zaterdagavond. 

Daarnaast is er een samenvatting te zien van de laatste oefenwedstrijd van FC Groningen, tegen Sparta Rotterdam, met reacties van trainer Danny Buijs en aanvoerder Mike te Wierik.

FC Groningen TV wordt vanavond om 17.30 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 2. De uitzending wordt vervolgens om 20.30 uur herhaald op kanaal 2, om 22.25 uur op kanaal 3 en om 0.00 uur op kanaal 1. Zaterdag is FCG TV om 9.55 uur te zien op kanaal 3 en om 17.15 uur op kanaal 1, voorafgaand aan FC Emmen - FC Groningen (aftrap 18.30 uur). Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws