FC Groningen TV vanavond al te zien

13 februari 2020 / vandaag

In verband met de wedstrijden om de KNVB-Beker is FC Groningen TV vandaag (donderdag 13 februari) al te zien op FOX Sports, in plaats van morgen. In de uitzending die vanavond om 18.50 uur begint op kanaal 2 vertellen technisch directeur Mark-Jan Fledderus en Danny Buijs over de contractverlenging van de hoofdtrainer van FC Groningen en blikt Sergio Padt vooruit op de wedstrijd van zondag tegen Sparta Rotterdam.

Woensdagmiddag was er een persbijeenkomst in het Hitachi Capital Mobility Stadion waarbij een toelichting werd gegeven op de contractverlenging van trainer Danny Buijs bij de Trots van het Noorden. Buijs heeft bijgetekend tot medio 2022. In FCG TV vertellen technisch directeur Fledderus en Buijs waarom beide partijen graag met elkaar door willen.

Bijzonder feit
Afgelopen zaterdag won FC Groningen in eigen huis met 1-0 van Vitesse en dit betekent een bijzonder feit voor Sergio Padt. De doelman heeft nu tegen alle 25 clubs tegen wie hij speelde in de Eredivisie minimaal één keer de nul gehouden. FCG TV zet die 25 tegenstanders op een rijtje en spreekt met Padt over zijn huidige goede seizoen, het Nederlands elftal en de tegenstander van komende zondag, Sparta Rotterdam.

Uitzendingen
FC Groningen TV wordt donderdagavond om 18.50 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 2. De uitzending is om 21.25 uur ook te zien op kanaal 1 van de sportzender en om 20.40 uur en 22.10 uur op kanaal 3. Vrijdag wordt FCG TV om 13.50 uur herhaald op kanaal 1 van FOX Sports en om 16.00 uur op kanaal 2.
Kijk hier voor de exacte uitzendtijden.

DOC: ‘Van Beerta naar Bergamo’
Komende zondag, 16 februari, is om 21.00 uur ook de première te zien van de FOX Sports DOC ‘Van Beerta naar Bergamo’ over Hans Hateboer. Begin 2017 verruilde de voormalig verdediger van de Trots van het Noorden het shirt van FC Groningen voor dat van Atalanta Bergamo. Hateboer maakte sindsdien mooie successen mee met Atalanta, zoals plaatsing voor de Europa League en de Champions League en het behalen van de Italiaanse bekerfinale. Het had echter niet veel gescheeld of de in het Groningse Beerta geboren Hateboer was nooit in de Italiaanse Serie A terecht gekomen. Want in de opleiding van FC Groningen was hij regelmatig een bespreekgeval en waren er twijfels of de club wel met hem door moest gaan. De DOC ‘Van Beerta naar Bergamo’ wordt zondagavond uitgezonden op kanaal 1 van FOX Sports.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws