string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen TV start met tweede seizoen.

Woensdag 04 augustus 2010 om 11:12

FC Groningen TV start woensdagavond met de tweede jaargang. Vanaf dit seizoen zal de vaste uitzendtijd op Eredivisie Live om 18.45 uur zijn. In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen is een terugblik te zien op persdag en de Open Dag, met speciale aandacht voor de terugkeer van Fandi Ahmad in Groningen.

Daarnaast is er een verslag gemaakt van de voorbereiding van FC Groningen op het voetbalseizoen 2010/2011. FC Groningen TV wordt na de eerste uitzending op woensdagavond later in de week nog een aantal keer herhaald. Vanavond om 23.45 uur is de eerste herhaling al te zien. Verder zijn deze week herhalingen te zien op Eredivisie Live op donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdagmiddag 16.15 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.25 uur. De competitiewedstrijd FC Groningen – Ajax in Euroborg wordt zondagmiddag vanaf 14.25 uur uitgezonden via Eredivisie Live 1.
Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond 23.45 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdagmiddag 16.15 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.25 uur

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard