string(9) "claudebot"

FC Groningen TV in teken van Fier4Grunn.

Woensdag 30 maart 2011 om 11:45

Afgelopen zaterdag werd in Hoogezand-Sappemeer een bijzondere samenwerking tussen FC Groningen en wooncorporatie Lefier geopend. FC Groningen TV was van de partij en maakte een reportage.

FC Groningen TV begint vandaag (woensdag) om 18.45 uur. In deze uitzending is er daarnaast aandacht voor Thomas Enevoldsen en Grafton Holband.
Leefbaarheid en welzijn
FC Groningen en Lefier willen de komende jaren de kracht van sport benutten om de leefbaarheid en het welzijn van de bewoners van verschillende wijken in de gemeente Hoogezand-Sappemeer te bevorderen.

Zaterdag gaven directeur Hans Nijland en de spelers Tom Hiariej, Shkodran Metaj en Leandro Bacuna meteen het goede voorbeeld door onder anderen te dansen voor Warchild.
Afscheid
Thomas Enevoldsen testte samen met GasTerra Flames-basketballer Aron Royé bij hoofdsponsor Noordlease twee auto’s. De bevindingen van Enevoldsen zijn te zien in deze aflevering.
 
Tenslotte is er een portret van Grafton Holband, trainer van RVO FC Groningen/Cambuur C1. Hij stopt na veertien jaar als jeugdtrainer bij FC Groningen. Holband speelde van 1989 tot 1993 in totaal 116 officiële duels in het eerste elftal van FC Groningen.
 
Te zien
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur.
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus