string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen TV in het teken van G-toernooi.

Woensdag 11 mei 2011 om 11:03

Deze week staat de uitzending van FC Groningen TV voor een groot deel in het teken van de achtste editie van het FC Groningen G-voetbaltoernooi dat afgelopen maandagmiddag in Glimmen werd gehouden. Ook is er een quiz met trainer Pieter Huistra en doelman Luciano da Silva.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Terugblik
Afgelopen maandag vond in Glimmen de achtste editie plaats van het jaarlijkse G-voetbaltoernooi om de FNV Bouw-bokaal. Die werd gewonnen door Drenthina dat in de finale won van Veendam 1894. Een verslag van deze finale-ontmoeting is uiteraard te zien in deze aflevering
Ook word doelman Brian van Loo gevolgd, die tijdens het toernooi was ingedeeld bij de ploeg van Veendam 1894. Daarnaast krijgen Tim Matavz en Petter Andersson tips over de manier waarop zij aanstaande zondag PSV moeten bestrijden in Euroborg.
PSV
Komende zondag speelt FC Groningen tegen PSV. Trainer Pieter Huistra en doelman Luciano da Silva worden door FCG TV aan een pittige quiz onderworpen over de historie van de wedstrijden tussen beide ploegen. In welk jaar werd PSV bijvoorbeeld kampioen in Groningen?
Tenslotte is er een portret van C1000 Speler van het Jaar Dusan Tadic, die door de fans van FC Groningen afgelopen seizoen werd uitgeroepen tot meest populaire speler in de thuiswedstrijden die de FC speelde. Zondag wordt hij vanwege dat feit gehuldigd.
Te zien
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.30 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om respectievelijk 8.30 en 7.45 uur en om 13.50 uur nog een op Eredivisie Live 3 voorafgaand aan FC Groningen-PSV.
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/.
Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard