string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen TV eerder door bekervoetbal.

Woensdag 22 september 2010 om 10:31

Woensdagmiddag 22 september om 16.40 uur wordt FC Groningen TV op een ongebruikelijk tijdstip uitgezonden in verband met de diverse bekerwedstrijden op Eredivisie Live. In deze aflevering van FC Groningen TV is er onder meer aandacht voor de rentree van Danny Holla na de beenbreuk die hem ruim een half jaar aan de kant hield.

Uiteraard wordt ook teruggeblikt op de 2-0 zege van FC Groningen op Excelsior van afgelopen zaterdag. Zo komt spits Nicklas Pedersen aan het woord over die wedstrijd. De clubtopscorer werd verkozen tot C1000 Man of the Match. Daarnaast blikt trainer Pieter Huistra terug op zijn eerste maanden als hoofdcoach bij FC Groningen. Ook is er aandacht voor de samenwerking met Doe Een Wens Stichting Nederland.
Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op donderdagnacht om 1.20 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.30 uur.
FC Groningen TV is ook terug te zien op www.eredivisie.nl/clubs/gro en www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’