FC Groningen TV: deel 2 van de voorbereiding

3 augustus 2018

Vanavond wordt om 18.00 uur op FOX Sports 1 deel 2 van 'FC Groningen TV: De voorbereiding' uitgezonden. Met Sergio Padt, Mike te Wierik, Mimoun Mahi en Ritsu Doan gaat FCG TV in gesprek over de preparatie op het nieuwe seizoen en wordt vooruitgekeken naar het komende Eredivisie-seizoen.

Vorige week kwam de nieuwe trainer van FC Groningen, Danny Buijs, uitgebreid aan het woord over de voorbereiding van zijn ploeg op het seizoen 2018/2019. Vanavond, vrijdag 3 augustus, is het de beurt aan de spelers Sergio Padt, Mike te Wierik, Mimoun Mahi en Ritsu Doan. Met het viertal wordt teruggekeken op de afgelopen weken waarin Padt zijn contract verlengde en Te Wierik in de belangstelling stond van het Belgische AA Gent. Mahi laat in FCG TV weten dat hij het komende seizoen met frisse moed tegemoet treedt en Doan wil nog belangrijker worden voor FC Groningen.

Uitzendtijden
Daarnaast is er ook aandacht voor de oefenwedstrijd van afgelopen zondag van FC Groningen tegen Werder Bremen.
'FC Groningen TV: De voorbereiding' wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 20.00 uur op kanaal 1 en om 0.05 uur op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV vanaf 06.00 uur diverse keren te zien op kanaal 3, waarna het de rest van de week regelmatig wordt herhaald op kanaal 3. Kijk hier voor de exacte uitzendtijden.

Laatste nieuws