FC Groningen trots op geslaagden uit Opleiding

8 juli 2021

De Opleiding van FC Groningen is dagelijks bezig met ontwikkelen en beter worden. Op het veld tijdens de trainingen, binnen in de gym wordt keihard gewerkt aan de fysieke ontwikkeling en via de leerlijn ‘Leven als een Topsporter’ staat topsportgedrag centraal. De Opleiding hecht veel waarde aan goede schoolprestaties en is dan ook trots op de spelers die dit jaar hun diploma haalden.

topsporttalentschool

De afgelopen weken hebben alle examenkandidaten uit de Opleiding te horen gekregen of ze geslaagd zijn voor hun schooldiploma. Studiecoördinator Christiaan Geersinga is blij met het goede nieuws en trots op de geslaagden. “Binnen de Opleiding van FC Groningen hechten we grote waarde aan het behalen van een schooldiploma. We zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat een elftal spelers de vlag hebben kunnen uithangen.”
 
FC Groningen feliciteert onderstaande spelers met het behalen van hun diploma:
FC Groningen o.21:
Bjorn Meijer, Luciano Valente.
 
FC Groningen o.18:
Jan Muller, Djurre Laansma, Tika de Jonge, Jens Schraven, Jay Kuiper, en Maxim Mariani.
 
FC Groningen o.16:
Nils Eggens, Mees Mink, Jasper Meijster en Reno Becker.
 
De komende week zullen nog twee examenkandidaten er alles aan doen om alsnog hun diploma te gaan behalen. We wensen hen heel veel succes toe met de herexamens.
 
Diplomering in Euroborg
Ook FC Groningen Horeca weet dat het behalen van een diploma een speciaal moment is om extra bij stil te staan. De aankomende dagen worden studenten van diverse opleidingen van De Hanze Hogeschool en het Alfa College in het zonnetje gezet tijdens hun diplomering in Euroborg. De geslaagde studenten ontvangen hun diploma op het hoofdveld onder toeziend oog van vrienden en familie op de tribune. Ook in oktober organiseert FC Groningen voor verschillende opleidingen van de Hanze Hogeschool en het Alfa College het evenement rondom de diplomering. In totaal ontvangen zo`n 700 geslaagde studenten op deze bijzondere wijze hun diploma. Een dag om nooit meer te vergeten! 

GeslaagdenGefeliciteerd

Laatste nieuws